Az Arsenal ünnepli Wenger születésnapját, de szerencséje van, hogy Middlesbrough-t tartsa

Arsène Wengernek van egy pártja: hozza a vodkáját és a Fortuna Köln DVD-jét a Paderbornhoz. Az Arsenal menedzsere nem a pokol emelője, és már régóta húzta a lábát egy nagy éjszaka idejére, amely – a legenda szerint – német harmadik osztályú labdarúgással kell rendelkeznie. Egy dolog ez volt a szerdai 6-0-as bajnokok bajnokság ellen, a Ludogorets ellen nyert anti-climactic comedown után. A 67. születésnapi bash lett volna a legcsaposabb gólyák.

Wenger hangulatai teljesen a csapat eredményeitől függenek, és ez volt az egyik, amit mostanában dobtak – néha, amikor a legkevésbé várt.Az Arsenal Angliában formai csapatként lépett be a játékba, miután nyerte a versenyt minden héten, míg a Middlesbrough-nek soha nem volt olyan kevés Premier League pontja a szezon első nyolc mérkőzése után. De az Arsenal nem találta meg a folyékonyságát – lassúak és laposak voltak, és meglepő volt látni, hogy Betclic bónuszok hány kivágási esélyt hoztak létre.

Middlesbrough volt, aki megkülönböztette magát, és ha valaki megérdemli, hogy megnyerje, akkor azok voltak . Aitor Karanka megkapta a taktikáját, és a jobb szélső, Adama Traoré, a tempóját és a hatalmát bemutató lehetőségeket, hogy többet vehettek igénybe, mint az egyetlen pont.Petr Cech az első félévben háromszor megmentette az Arsenal-ot, és a második időszakban ismét a Traoré dolgozna. ütem, kreativitás és élesség hiánya a kombinációkban. Azt is érezte, hogy „egy kis árat” fizettek a Ludogorets ellen tett Betclic fogadási bónuszok az interneten erőfeszítéseikért, még akkor is, ha nem úgy tűnt, mint egy különösen adóztató este. – Van egy csalódott arcom – tette hozzá Wenger. „De legalább elég intelligensek voltunk, hogy ne veszítsünk el.”

Arsenal uralta a birtoklást, de küzdött Karanka átdolgozott középpályáján. Ahelyett, hogy a szokásos 4-2-3-1.A No10 hiányában Gaston Ramírez elindult a bal oldalon.

A Middlesbrough problémái jól dokumentáltak voltak – az eredményeket, a kreativitás és a célok hiányát -, de megvilágították őket. Ha senki sem jósolta volna meg, hogy mennyire hasonlított az Arsenal, akkor még mindig meglepő volt, hogy a látogatókat a veszélyesebb csapatnak látjuk, különösen az első félidőben.

Esélyük volt, és dicsőségesek voltak. különösen a harmadik közülük, amikor a Traoré átlépte, Álvaro Negredo és Laurent Koscielny megkérdőjelezték a labdát, és a híres Ramírez-hez közeledtek.A fejléc tele volt ütéssel, de túl közel volt Cechhez, aki ösztönösen ösztönözte. Koscielny átkerült, hogy megbirkózzon a laza labdával, de Traoré kirabolták, aki elrontott tőle, és készítette a területet. Cech szembeszállt a lövésével, és amikor a labda Negredo-ra tört, a kapus ismét megmentett. Negredo-nak jobban kellett volna tennie. Middlesbrough arra is rámutatott, hogy később Ramírez felvert szabadrúgás pillanatait visszavonulták a keresztlécről.

Alexis Sánchez volt, aki központi szerepet játszott abban, amit összegyűjtöttek.A központosulás két szabadrúgással zárult, miközben kétszer kényszerítette a Víctor Valdés-t az intelligens mentésekre. Röviddel a félidő után is, amikor Valdés, az egykori Betclic fogadási bónuszt barcelonai kapus, nem követelte meg a magas labdát, és Sánchez visszafogta a közepébe Koscielnynek. A keresztet túlzottan eltalálták.

A tavalyi hétvégén a Swansea City-hez, Modou Barrowhoz hasonlóan, Traorénak sok öröme volt; az otthoni támogatás miatt aggódni kezdett, amikor az ellentámadást megelőzte. 59 percen belül bezáródott, miután a távoli sarokba hullámzó futás és alacsony lövés – Cech a poszt köré csúsztatta – és majdnem felfelé haladt, és ismét Negredóban játszott. Koscielny kinyújtotta a megtakarítási kihívást.

„Megérdemeltük, hogy megnyerjük” – mondta Karanka. „Összességünk jó volt az egészben.Az a tény, hogy Cech az Arsenal legjobbja, azt mondja, hogy nagyon jó munkát végeztünk. Most már nagyon fontos otthoni játékunk van Bournemouth ellen a következő szombaton. ”Facebook Twitter Pinterest Arsène Wenger csalódottságát fejezi ki, amikor Santi Cazorla távollétében döntő fontosságú volt. Fénykép: BPI / REX / ShutterstockTottenham hagyja ki a lehetőséget, hogy menjen a csúcsra Bournemouthban, de meneküljön a piros lapokról TovábbArsenal 0-0 Middlesbrough: Premier League – ahogy ez történt További részletek