A Scott Arfield utolsó pillanatának győztesének köszönhetően Burnley élezik az Evertont

A Sean Dyche tudja, hogy az otthoni forma létfontosságú lesz a Burnley túlélési reményei szempontjából, és örömmel fogadja, hogy öt játékból 10 pontot kap. Még nem kellett semmit felvenniük az utazásukról, de miután csak egy második bajnoki vereséget szenvedtek el a szezonon Ronald Koeman oldalán, követelhetik haza győzelmüket Liverpool és Everton ellen.

A Turf Moornak valamiféle hoodoo Merseyside fölött, bár semmi sem volt titokzatos ebben az eredményben. Burnley két egyértelmű esélyt adott, és Betclic sportfogadás bónuszok mindkettőt elvette. Az Evertonnak volt egy halom nyomása, de kevés a végtermék.Majdnem olyan volt, mint az 1-1-es rajzokon a Manchester City-vel történt események újraindítása az Etihad-ban a múlt héten, bár ezúttal Everton volt, aki úgy érezte, hogy elkapta őket. Palota Bővebben

„Nehéz elvenni, hazaérni pont nélkül, de ez megtörténik” – mondta Koeman. „A labdarúgás néha igazságtalan.Nem mindig kapod meg, amit megérdemelsz. ”

A Dyche mindent tud róla, miután Arsenal kétes késői győztese Burnley korábbi otthoni játékában, de az elmélete, hogy a szerencse egy évszakban kiderül, úgy tűnik, hogy tart . – Kicsit szerencsénk voltunk, de még mindig meg kellett keresnünk – mondta a Burnley menedzser. „Az Everton egy jó oldal, és jól sikerült maradnunk a játékban, nem is beszélve két fantasztikus célról.”

Burnley a kezdetektől fogva szerencséje volt, amikor egy Yannick Bolasie futott, ami pánikát okozott az Evertonban első támadás. A labda szabadon Betclic internetes fogadóirodák távozhatott Kevin Mirallas-tól, amely a büntetőpont közelében volt, és Tom Heaton-nak meg kellett mentenie az oldalát egy üresen.A Burnley kapus egy órányi múlva ismét fellépett, balra a búvárkodva, hogy kitöröljön egy Ross Barkley lövését, amelyet az Everton oldalra állítottak vissza, miután elhagyta a várost a múlt héten. Mee fojtogatta Romelu Lukaku-t a lövöldözés akciójában, és Mirallas látta egy másik erőfeszítést, amit Scott Arfield blokkolt a büntetőterület szélén. . Úgy tűnt, hogy csak idő kérdése volt, mielőtt Burnley elismerte, mégis, mivel Koeman elismerte az Everton intenzitását a fényes kezdet után.

Mégis meglepő volt, amikor Burnley éppen az intervallum előtt vezetett. Az Etihad hős Maarten Stekelenburg nem fogja látni, hogy megnézheti a hétvége munkáit.Annak ellenére, hogy jól járt egy Arfield-lövéshez, amely áthúzódott az út mentén, nem kérte a labdát, és nem kényszerítette a biztonságot, és végül kínált a legkönnyebben a Sam Vokes-hoz, aki nyomon követett. több reményben, mint elvárás. A City City hozzáadja a Hull baját a Xherdan Shaqiri ragyogásának köszönhetően. Tovább

A második félidő egy élesebb megjelenésű Everton-val kezdődött, amely a Burnley büntetőterületén egy kiegyenlítőt keresett. A hat yardos vonal mentén a Mirallasi keresztet egy túl erősen megérintették a Lukaku eléréséhez, de még egyszer Betclic élő fogadás találtak hiányosságokat, hogy kihasználják a Burnley védelmet, és egy óra múlva visszatértek a feltételekkel.Amikor Mee pozicionális hibája lehetővé tette Lukaku számára, hogy az Idrissa Gueye átadása után egyértelműen futhasson, a csatár Bolasie-t találta a könyökéből, és gyakorlatilag a labdát elzárta, amikor vágyát vette, hogy átvegye az esélyt.

Bizonyos bizalom, miután Lukaku befejezte a hasonló helyzetet a városban, Bolasie nem csalódott, a területre hajtotta a korai és határozottan elhaladó Heaton-t.

Több mint fél órát hagyott az Everton számára győztes, és még Gerard Deulofeu is, aki Bolasie-hoz küldött, hogy életét kényelmetlenül töltse az otthoni háttámlákért, nem tudták kezelni.Bár Burnley ritkán lépett át a kiegyenlítő utáni félúton, kiderült, hogy pusztán az időjüket harapják. – Egy pillanatra várták, és meg is kapták – mondta egy rueful Koeman. Johann Berg Gudmundsson lövése összeomlott a bárral szemben, és mielőtt a védekezés gratulálhatott volna egy szerencsés meneküléshez, Arfield szakszerűen elrontotta a fellendülést. Örömteli jelenetek az egyik oldalra, a másikra való elutasítás, de ami körül megy,