1xbet case de pariuri licentiate in Romania

Oferta de abonament pe 1xbet

Pentru a beneficia de oferta de abonament pe site-ul de pariuri sportive 1xbet, va trebui să vă deschideți un cont online. Același cont vă va oferi acces și la sala de poker PokerStars. Completați corect informațiile care vi se solicită și furnizați dovada identității și extrasul de cont bancar pe numele dvs. în termen de 30 de zile. Puteți trimite aceste piese prin poștă, dar mai simplu digital prin scanarea lor. Unele aplicații mobile ale caselor de pariuri, cum ar fi 1xbet sau 1xbet, oferă chiar să analizeze documentele de identitate case de pariuri licentiate in Romania făcându-le o fotografie direct de pe smartphone. Odată validate aceste documente, veți primi un cod de activare pentru contul dvs. care va fi introdus atunci când vă conectați. Dacă primul tău pariu este pierdut, vei primi miza până la limita de 50 de euro în pariuri gratuite. În următoarele 90 de zile, dacă ați acumulat un minim de 300 EUR de pariuri, veți primi două pariuri gratuite de 10 EUR și trei bilete de poker la 10 EUR fiecare.

Condițiile bonusului 1xbet

Această ofertă de bun venit destul de atipică este supusă unor condiții. Va trebui să faceți o primă depunere de minim 10 euro. Primul pariu pe care îl plasați poate fi făcut doar pe pariuri cu cote de 2, cum ar fi simplu, combinat și Spin & Bet. Pariurile gratuite pe care le veți fi obținute în cazul unui pariu pierdut vor fi pariate doar pe pariuri simple sau combinate, în termen de 7 zile de la emiterea lor și nu vor fi divizate. Biletele de poker sunt supuse acelorași condiții. Dacă efectuați prima depunere folosind un sistem de portofel electronic Neteller și Skrill, această ofertă nu va fi valabilă. În cele din urmă, acest bonus de bun venit nu poate fi combinat cu o ofertă promoțională. Iar dacă ai un cont PokerStars, nu vei putea profita de această ofertă.

Oferta promoțională 1xbet

Cu oferta sa de pornire foarte restrictivă, 1xbet nu ne-a convins cu adevărat în ceea ce privește bonusurile. Cu toate acestea, pentru pariorii pricepuți, veți găsi un program de loialitate interesant: Stars Rewards care vă permite să acumulați puncte care vă vor permite dincolo de un anumit prag să deschideți cufere virtuale care conțin cadouri și bonusuri. Vei putea avea pariuri gratuite pe provocările lansate pe site, de cele mai multe ori pe meciuri live, toate sporturile combinate. Pentru a atrage mari pariori, 1xbet oferă un bonus de consolare pentru orice pariu combinat pierdut dincolo de 5 selecții. Totuși, uneori vei primi un bonus pentru un pariu combinat câștigător pentru o selecție de peste 3 evenimente. Aproape absent din rețelele sociale, 1xbet nu vă va oferi niciun pariu gratuit pe contul său de Twitter.

1xbet este unul dintre liderii pariurilor sportive online și am decis să facem un bilanț al avantajelor pe care le oferă utilizatorilor săi, dar și a dezavantajelor pe care le-ar putea prezenta. Prezentăm pe site-ul nostru doar case de pariuri aprobate de Autoritatea de Reglementare a Jocurilor Online (ARJEL).

Pariuri online: câteva memento-uri

Te-ai hotărât să pornești în aventura pariurilor sportive online și ai dreptate, este un divertisment foarte bun care îți permite să joci în timp ce faci strategii și atâta timp cât rămâne un domeniu al plăcerii și al agrementului, este „este principalul lucru. Pentru că jocurile de noroc pot duce la o dependență care deseori vă pune în pericol sănătatea financiară și a familiei. Legislația franceză guvernează jocurile online și platformele care le scutesc din 2010. Înainte de a merge mai departe, dacă acesta este primul tău pariu sportiv, te invităm să consulți secțiunea „ghidul de pariuri” pentru mai multe informații despre diferitele etape ale online. pariuri și greșelile pe care să nu le faci când începi. Pentru a vă putea crea un cont și a paria online trebuie să fiți major și să furnizați dovada acestui lucru cu dovada identității.

Prezentarea casei de pariuri 1xbet

De data aceasta călătorim în Anglia, deoarece 1xbet s-a născut la Londra în 2005. Cu un singur fondator pentru o cotă inițială de 3 milioane de euro, creșterea companiei a început rapid, deoarece în 2008 compania Mangas Gaming va cumpăra 75% din acțiunile 1xbet pentru suma ordonată de 50 de milioane… Acest avans va propulsează 1xbet în 2010 la rangul de lider în pariuri sportive înaintea 1xbet, deoarece deține peste 35% din cota de piață în Franța. Pentru a genera diversificare, în 2016 1xbet va fuziona cu o sală de poker: Everest Poker. Lumea gazonului este de asemenea de interes pentru companie, care deține, prin urmare, cele trei licențe pentru pariuri sportive, pariuri pe cai și poker online.

Acum 1xbet caută la nivel internațional cu Portugalia și, mai recent, cu Polonia. Fotbalul interesează marca care are sponsora creat liga 1 la Marsilia, dar rugby-ul nu a lăsat indiferentă această casă de pariuri, deoarece a devenit partener al Union Bordeaux Bègles, cu siguranță în legătură cu mutarea sediului său central la Bordeaux. Firma a oferit și sfatul unor fotbaliști renumiți precum Marcel Desailly pentru a sponsoriza pariurile sportive.