Bet365 internetes fogadóirodák

A Skócia kapitánya, Greig Laidlaw azt mondta, hogy az ő oldala jutalmazták az argentin elleni pánik elutasításáért.A ropogós skótok küzdöttek, hogy megrázzák az utcai dél-amerikaiakat, de végül 19-16-os győzelmet arattak a kapitány leállási időbüntetésének köszönhetően. Ausztrália a múlt héten szűk 23-22-es vereségen húzta meg a horogot, amikor Bet365 átalakította a posztot. Malakai Fekitoa gondoskodik arról, hogy minden feketék bosszút álljanak Írország ellen. Tovább

A 31 éves félelmetes történelem maga is, amikor ugyanazt egyenesen a 16-16 és a két perc elteltével zárta.

De miután korábban látta, hogy az Bet365 oldala feloldja Nicolas Sánchez megnyitását, próbáljon ki egy gyors tűz Sean Maitland válaszával. kapitány megtartotta idegét, amikor második esélyt kapott, és 82 órás perccel az óráján átütötte a döntő rúgást.

Laidlaw, aki összesen 14 pontot rúgott, azt mondta: a poszt nem szeret engem a pillanatban.Megcsodáltam, de csak halott volt, és jobbra lógott. A fiúk adtak nekem botot, hogy két győzelmet nyerjenek, de nagyon örültem, hogy a második a Bet365 posztok között van. A kulcs a gólt követően történt. Az állások alatt álltunk, és azt mondtuk: „Ne pánikoljunk, próbálkozzunk.” Egyenesen visszafelé húztunk, és azután szereztük őket, majd azonnal visszacsatoltuk őket. Pszichológiailag ez hatalmas csapást jelentett nekik.

„Még mindig bosszantottunk a múlt héten az ausztrál játéktól, így Bet365 örülünk, hogy a mai jobb oldalon találkozunk.”

A A skótok a “Wallabies” ellen fordultak, de a nyitás 40 perc alatt sem voltak a legjobbak.A hűvös és nedves körülmények között Edinburghban küzdöttek, hogy tartsák a labdát, miközben friss arcukkal ellentétes csomagjuk ellenállt a boszorkány Pumas csomagnak.

De Vern Cotter, a főedző azt mondta: képesnek kell lennie a győzelemre. Tudtuk, hogy ez lesz a karja, de azt hittem, a fiúk nagyon jól reagáltak. Ez semmilyen módon Bet365 internetes fogadóirodák nem tökéletes volt, de amit láttunk, sok szemcsés és jellegű volt. A srácok megkapták, amit tettek, és rengeteg pozitívan jönnek ki a játékból. Wales közel van a japán inspirációhoz, mielőtt a késő Sam Davies csepp gólt olvassa tovább.

“Az első helyen uralta a területet fele, amit jónak Bet365 tartottam. Lehetőségünk volt, és talán nem tette ki őket a legtöbbet, de nem volt nyitott játék.

„Argentína azért jött, hogy összenyomjon minket, és így nyerhesse a győzelmet.Jól megvédettük, és a győzelem tükrözi az eltökéltségünket.

„Amit igazán szerettem volna, az volt, hogy megpróbáltak, és egyenesen visszafogottunk magunkat. Ez fontos volt. Nagyon büszke vagyok arra, ahogyan a srácok Bet365 elkövették az üzleti tevékenységüket. p>

„Meg kellett alkalmazkodnunk, de nagyon jól tettük. Az előretekercselő ujjaik felemelték, és folytatták a játékot. Bizonyos értelemben megverték az argentinokat, és ez lehetővé tette számunkra, hogy terepi pozíciót kapjunk, és megkapjuk a késedelmes büntetést.

„Egy csúszós régi labda volt ott. Az első félidőben nem tudtunk elég gyorsan elkapni, és amikor a labda bemutatása meglehetősen laza volt.Fél párszor Bet365 köhögtük a labdát, és felszabadítottuk a nyomószelepet.

„A rémületes ügy volt, de a dolgokat az elmúlt 20 percben megfordította.”

mégis létfontosságúnak bizonyul a Skócia világbajnokságának reményében, mivel most a Dél-amerikaiak fölé emelkednek a világ rögbi rangsorának nyolcadik helyére. el kell kerülniük, hogy a nyitómedence-fázisban két fő nemzetet vegyenek fel.

Kérdezték, hogy fontos-e Skócia új pozícióját fenntartani, Laidlaw válaszolt: „Határozottan. Van egy játékunk a sorozatban, és jövő héten győzni akarunk a grúz Bet365 oldal ellen, ami rendkívül fizikai. ”